Skip to main content

Zing je mee?

Zingen in een koor is echt heel leuk!
Bij het Bachkoor, van oorsprong een oratoriumkoor, gaat het natuurlijk om klassieke muziek. Als dat je aanspreekt, kom dan eens meedoen bij een van de repetities.

Dat is geheel zonder verplichtingen.
Bevalt het dan kun je lid worden.

Tijden & locatie

De repetities zijn altijd toegankelijk voor belangstellenden.
De repetities zijn iedere maandag van 19.45 tot 22.15, in het Canisius College, Berg en Dalseweg 207, 6522 BK te Nijmegen.
Tijdens de kerstvakantie, zomervakantie en verplichte feestdagen zijn er geen repetities.

Vrijblijvend luisteren en meezingen

Zoals gezegd kun je een aantal malen vrijblijvend luisteren en meezingen. Laat je niet overdonderen door het feit dat het koor een in te studeren stuk al heel goed zingt. Er wordt echt niet van je verwacht dat je een koorstuk waar het koor al diverse malen mee aan de slag is geweest, zomaar perfect gaat meezingen. Het gaat om instuderen, thuis oefenen en zo langzaamaan het stuk leren kennen. Als je bij ons begint krijg je een koorlid toegewezen (een buddy) die je op sleeptouw neemt en wegwijs maakt in een aantal praktische zaken.

Interesse?

Heb je interesse, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je zult van de nodige informatie worden voorzien.