Fijn dat uw belangstelling zo ver gaat dat u lid wilt worden! De repetities zijn altijd toegankelijk voor belangstellenden. Zij worden geleid door Rob Vermeulen, met pianobegeleiding van Dirk Luijmes. Het koor telt ongeveer 95 leden.
De repetities zijn iedere maandag van 19.45 tot 22.15, in het Canisius College, Berg en Dalseweg 207, 6522 BK te Nijmegen. U kunt dan een aantal malen vrijblijvend luisteren en meezingen. Tijdens de schoolvakanties (zomer- en kerstvakantie) zijn er geen repetities.
Meld via onderstaande link dat en op welke datum u wilt komen, dan zorgt ons bestuurslid Marijke Buursen dat u wordt ontvangen en van de nodige informatie wordt voorzien.
Na enkele keren meezingen organiseert zij een auditie met de dirigent. Een of twee weken vóór de auditie ontvangt u de muziek, die tijdens de auditie ten gehore moet worden gebracht. De auditie wordt bij voorkeur tijdens de pauze op maandagavond gehouden en duurt ongeveer 15 minuten. Hierbij is behalve de dirigent ook een bestuurslid aanwezig.
Op grond van de auditie beslist de dirigent of u kunt toetreden tot het koor (of op de wachtlijst komt als die van toepassing is op dat moment). Het is mogelijk dat u individuele aanbevelingen krijgt van de dirigent ter voorbereiding op uw lidmaatschap.
De contributie bedraagt € 270, – per jaar. In de contributie is niet opgenomen de prijs voor partituren, die kunt u aanschaffen met korting via het koor. Contributie en overige kosten worden geïnd door middel van automatische incasso. Hierbij kunt u kiezen uit 1, 2 of 4 betaalmomenten per jaar.
Bij toetreding ontvangt u een inschrijfformulier, een machtigingsformulier voor automatische incasso en de code voor toegang tot het besloten gedeelte van onze website. Hier vindt u o.a. de statuten en het huishoudelijk reglement, kledingvoorschriften, de fotogalerij met alle koorleden zodat u kunt zien wie bij welke naam hoort.
Wij verwachten van u dat u bij alle repetities aanwezig bent. Voor details rondom aanwezigheid verwijzen we naar het huishoudelijk reglement.

Neem contact op om lid te worden!

Word Lid!