De muzikale leiding van het Bachkoor is in professionele handen. Het repertoire van het koor bestrijkt globaal de muziekgeschiedenis van Bach tot Strawinsky.

Het Bachkoor Nijmegen vertolkt deze muziek op belangrijke podia in vooral Nijmegen, maar ook elders in den lande. Bekend zijn onder andere de jaarlijkse Passieuitvoeringen in een uitverkochte Vereeniging. Het koor werkt succesvol samen met het Concertkoor Bergen op Zoom in het koorproject te Bergen op Zoom. Bijvoorbeeld (4 mei 2004) met een uitvoering van het prachtige werk “Requiem” van Antonin Dvořàk.

U zult wellicht begrijpen dat aan alle activiteiten (hoge) kosten zijn verbonden die wij niet geheel op eigen kracht kunnen dragen. Daarom willen wij u vragen of u het Bachkoor financieel wilt steunen. U draagt hierdoor bij aan een culturele uitwisseling van hoog muzikaal niveau.

Uw naam of bedrijf verbonden aan ons koor

– Bachkoor Nijmegen

Uiteraard kunt u van ons als tegenprestatie voor uw sponsorbedrag iets verwachten in de sfeer van reclame c.q. naamsbekendheid voor uw bedrijf/instelling. Zo zal voor de concerten die het Bachkoor in Nederland op de agenda heeft staan, uw (firma)naam als sponsor vermeld worden in de programmaboekjes. Vanzelfsprekend zijn wij bereid om ook over eventuele andere vormen van naamsbekendheid met u van gedachten te wisselen.

Heeft u interesse om een sponsor van het Backoor Nijmegen te worden, neem dan contact op!

Sponsor worden